Brouwerij KEES Pure & Craft

Video afspelen

favorieten van kees

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES instagram

Grote kans dat je vandaag het terras, restaurant of de kroeg in duikt. Cheers!⁣
⁣
#brouwerijkees #pureandcraft #dutchcraftbeer #kees #bier #brouwerij #middelburg #brouwerijkeespurecraft
Pretty soon we will release our Hop Around The World series. Jaïr, one of our brewers, keeps a close eye on the canning line to make everything runs smoothly. We will keep you posted!
Het is de Week van het Nederlandse Bier! Vier samen met ons de Nederlandse biercultuur en pak 15% korting op alle losse bieren in onze shop! Tot en met 29 mei!
Nog een nacht slapen en dan is de bekendmaking van de Mitra Award “Het beste bier van Nederland 2022”. Zou het dit jaar een van de bieren van Brouwerij KEES zijn?
It’s time to call it a day: weekend incoming!
Judging the beer is not totally unimportant. What is your favorite beer style?
Dit nieuwe bier is gebrouwen in samenwerking met skatepark Pier 15, een cultureel broeinest in Breda waar horeca, muziek en skate-cultuur samen komen. Goofy Friends is fruitig, hoppig en zacht van smaak. Subtiele bitters zorgen voor een soepele afdronk en dat maakt dit een knaller voor in de zon.
Dit bier is een ode aan de reaguurder. Je kent hem wel: die persoon die lekker veilig op zijn zolderkamer altijd wat te melden heeft via social media of Dumpert. Ze willen het niet, maar doen het toch! Ze laten zich helemaal gaan en zijn niet meer te stoppen. Heb jij ook altijd de neiging om te reaguuren? Trek dan een blik Keyboard Warrior open en kom tot bezinning. Verkrijgbaar via link in bio.
Geniet van KEES-bier op het terras. Cheers to the weekend!
Absolutely proud to have won the gold medal for best Imperial stout at the Dutch Beer Challenge 2022!🥇
Drie keer goud gisteren tijdens de Dutch Beer Challenge, een mooie kroon op ons werk! Over kroon gesproken: geniet van deze mooie dag en maak er een geweldige Koningsdag van vandaag. Proost!
What a day….we won 3 gold medals 🥇🥇🥇at the Dutch Beer Challenge with the following beers:  Export Porter, Dark & Stormy and the Barrel Project 2022 Buffalo trace. Thanks to our team 🍻🍻🍻🍻
TOP

Winkelwagen 0

Recent bekeken 0

Wenslijst

Wenslijst

Inloggen

Maak een account

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Leeftijdscheck

Toegevoegd!