Brouwerij KEES Pure & Craft

Video afspelen

favorieten van kees

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES instagram

Make sure to quench your thirst properly, friends! Stay cool.
T-shirt stock is back online! Make sure to order yours through link in bio.
De echte hop heads proosten vandaag met hun favoriete IPA! Deel de naam van je favoriete IPA van KEES in de comments en tag je beste biervriend om kans te maken op een KEES IPA XL BOX, vol met heerlijk bier!
We doen altijd ons best op het verzinnen van toffe namen voor onze bieren. Wanneer je een collab brouwt met @whitedog_brewery uit Dordrecht, is KEESHOND de enige naam die perfect past, vinden wij. Hun brouwer en eigenaar Ricky Maertzendorff is op dit moment ongekend populair door zijn knallers van bieren. Zo ook KEESHOND, een NEIPA van 6% ultra vers en perfect voor de zomer. Nu verkrijgbaar via link in bio.
It’s a perfect day for a session with KEES beer. Cheers to the weekend!
It’s all in the name! KEES Pink Grapefruit IPA is onze heerlijke frisse IPA, die door het gebruik van grapefruit heel mooie hop-bitters met aroma’s van citrusvruchten combineert. Ideaal voor al deze zonnige dagen. Vers afgevuld en online verkrijgbaar in onze shop via link in bio, alleen deze week met 10% korting!
Het is zomer! Pak deze hele week 10% zomerkorting op alle bieren in onze webshop via link in bio!
Een klassieke West Coast IPA, flink gehopt met Idaho 7 en Vista hop. Dit bier heeft een gedurfd hoparoma, een hoge bitterheid met tonen en smaken van citrus en tropisch fruit. Een echte IPA op de Californische manier! Nu verkrijgbaar via link in bio.
Er zit vandaag echt maar één ding op: pak een koud blikje verfrissend KEES-bier en chill lekker, heel de dag door.
It’s fresh, it’s tasty, it’s a blond!  Een heerlijk bier om dit zomerse weekend mee af te trappen. Cheers!
Look, smell, taste! Kees is testing our Pink Grapefruit IPA summer beer, which is almost ready to be filled.
New beer alert! Onze Barrel Project IPA Wild Turkey 2022 is een IPA van 6%, gedryhopped met Sabro-hop! Sabro is een aromahop die opvalt door zijn complexiteit van fruitige en Citrus aroma’s. Het geeft duidelijke aroma’s van mandarijn, kokosnoot, tropisch fruit en steenfruit, met hints van cederhout en munt. We hebben dit bier gerijpt op Bourbon Wild Turkey vaten. Deze zijn sterker verkoold. Dit zorgt uiteindelijk voor een zeer gekruid aroma met een sterke aanwezigheid van eik, omringd door de zachte tonen van vanille. Ontdek het nieuwe smaakpallet van dit bier en laat je verrassen door een vat gerijpte India Pale Ale. Via link in bio!
TOP

Winkelwagen 0

Recent bekeken 0

Wenslijst

Wenslijst

Inloggen

Maak een account

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Leeftijdscheck

Toegevoegd!