Brouwerij KEES Pure & Craft

favorieten van kees

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES MEGA XXL BOX (30 blikken)

KEES instagram

Wat zeg je nu? Bier dat smaakt als een chocoladegebakje? Je leest het goed: onze Caramel Fudge Stout is een krachtige Imperial stout, donker van kleur met aroma’s van chocolade, karamel en de zoetheid van vanille. Een absoluut genietbier voor deze gure dagen. Check ook eens onze Barrel Aged-variant, gerijpt op PX vaten.
Tinus is niet bang! Hij heeft zijn Black Friday-deal alvast binnen. Ook jij kunt tot en met zondagavond nog zo’n KEES-pakket met 24 blikken scoren voor 65 euro inclusief verzending! Of bekijk onze core range, ook daar 20% korting op losse blikken. Alles verkrijgbaar via link in bio.
Niet alleen aanstaande vrijdag, nee: de korting geldt vanaf nu, en tot en met zondag! Pak dus deze hele week 20% korting op al onze core range bieren! Plaats je bestelling in de webshop via link in bio.
Samen met Hollands Hop Huis hebben we een SMaSH IPA gebrouwen: Hopping Fox! SMaSH staat voor Single Malt and Single Hop. De hop-variant die is geselecteerd door Hollands hop huis is een bijzondere: Sloveens Styrian Fox-hop: ontwikkeld door het Sloveense Instituut voor hop-onderzoek en bierbrouwen. Deze kruising van een Europese en Amerikaanse hopvariëteit geeft bloemige, fruitige smaken en aroma’s. Denk hierbij aan zwarte bes, perzik en citrusvruchten in combinatie met hints van peper. Nu verkrijgbaar in de webshop, via link in bio.
Nieuw in onze webshop! Ons volgende Barrel Project is een dikke Imperial Stout, gelagerd op cognacvaten. De aroma’s en smaken van het hout zijn rijk en complex: ontdek chocolade, koffie en rood fruit. Een zwaar donker geniet bier met karakter. Verkrijgbaar via link in bio. Geniet van je weekend!
Are you in KEES of Emergency? Vul dan je lockdown-koelkast snel met één van onze heerlijke bierpakketten. Check het Stout-pakket, de IPA-box, het Mega XXL-pakket en meer, alles via link in bio.
Zonder mout geen bier! Mout is de basis van je bier, samen met hop, gist en water zijn dit de belangrijkste ingrediënten. Het productieproces van mout heet mouten en vindt plaats in een mouterij. Graankorrels  worden hier ontkiemt en vervolgens gedroogd. Er bestaan verschillende soorten mout, die ontstaan door de droogmethode: hoe langer de verhitting en hoe hoger de temperatuur, hoe donkerder het mout (en vervolgens ook het bier) zal worden. Dit wordt gemeten in EBC. Zo doen we dat. Proost op het weekend!
‘Top of The Morning to You!' Dat krijg je in Ierland vaak naar je hoofd geslingerd als  je een goede kop koffie bestelt. Het is ook de naam van de tweede stout die we deze week gelanceerd hebben: een dikke Imperial stout, gebrouwen met Tanzania Kilimanjaro-koffiebonen. Het resultaat is een mooi en zwaar genietbier met alcohol, warmte en koffie. De Tanzaniaanse koffie wordt verbouwd op de flanken van Afrika’s hoogste berg, de Kilimanjaro. Doordat de boon op hoogte wordt verbouwd, groeit deze langzaam. Het levert een heerlijke boon op, vol van smaak en licht zoet in combinatie met dit bier. Een knaller die je niet wil missen. Nu verkrijgbaar in onze Ultimate Stout box of los in de shop via link in bio.
Vorige week vierden we International Stout Day en deze week doen we het dunnetjes over met de lancering van niet één maar twee heerlijke stouts. Kees Caramel Fudge stout is acht maanden gerijpt op PX-vaten. Ook nieuw is Top of The Morning, een stout gebrouwen met Tanzania Kilimanjaro koffiebonen. De komende dagen gaan we op onze socials dieper in op deze twee nieuwe bieren. Voor nu alvast het nieuws dat een box met 3x3 heerlijke stouts nu verkrijgbaar is via link in bio.
Proost op een nieuwe week! 🍻
Wist jij dat het eerste bier onder de naam Barley Wine al rond 1870 in Engeland werd gebrouwen? Dit onder de naam Bass No.1 Ale. Ook wij brouwen al sinds jaar en dag KEES Barley Wine. Het bier heeft een diep roodbruine kleur en een zacht zoete smaak. De alcohol in het bier zorgt voor een warme roes. Barley Wine is ook bekend onder de naam gerstewijn en heeft vaak een abv van boven de 10% Een heerlijk bier om in deze tijd eens extra lekker en rustig van te genieten. Verkrijgbaar via link in bio.
In 2018 is Brouwerij KEES als eerste speciaalbierbrouwer in Nederland volledig overgestapt op blik. Toen gewaagd en progressief, maar met een vooruitziende blik, zo bleek. Speciaalbier in blik is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bierlandschap. Logisch: in blik blijft bier langer vers, neemt het minder ruimte in beslag in je koeling en je kunt als bonus eindeloos aan de slag met het artwork van het bier. Daarom de vraag aan jullie: wat was afgelopen periode jouw favoriete blik van Brouwerij KEES?
TOP

Winkelwagen 0

RECENTLY VIEWED 0

No products in the list.

Wenslijst

Login

Create an account

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Leeftijdscheck

Toegevoegd!