Agenda Brouwerij KEES

Blijf op de hoogte van al onze evenementen

Naast heerlijk speciaal bier brouwen, zijn wij ook te vinden op verschillende festivals en evenementen. Bekijk hier onze agenda, zodat je altijd op de hoogte bent van waar je de bieren van Brouwerij KEES kunt zien, proeven en aanraken!

augustus 2023

zaterdag 12 augustus

Brouwerij Kees, Middelburg

Pop-up taproom 
Zaterdag 12 augustus is er weer een pop-up taproom bij Brouwerij Kees. Vanaf 13:30 uur ben je welkom en om 15:00 en 16:00 uur zijn er twee interessante rondleidingen van onze brouwers.
Daarnaast 3 lekkere bieren van de tap en je kunt de Bottle Brew proeven. Uiteraard is ons winkeltje weer open.
 

september 2023

vrijdag 8 september

De Spoorzone van Tilburg

Preau Millage festival 

De vijfde editie van het eerste studenten speciaalbier festival van Tilburg. Verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland zullen speciaalbier schenken en hun lekkerste bieren laten proeven. Verschillende DJ’s met de fijnste deuntjes zullen zorgen voor een relaxte sfeer en foodtrucks zijn aanwezig om jouw stevige trek te stillen.

Meer info

Account
Wenslijst
Wenslijst
Inloggen
Maak een account

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

TOP

Winkelwagen 0

Recent bekeken 0

Leeftijdscheck

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.