10x Keesbier drinken op Hemelvaartsdag

 

 

10x Keesbier drinken op Hemelvaartsdag

Waar drink je de lekkerste bieren van Brouwerij Kees op Hemelvaartsdag? Aanstaande donderdag 18 mei is het Hemelvaartsdag. Wij hebben onze tips op een rijtje gezet waar jij de lekkerste Kees bieren drinkt.

 

 

Spot Containerbar – Roosendaal

Dé containerbar van Roosendaal. Drink een lekkere Hazy Sunrise aan een van de gezellige picknicktafels van Spot. Een sfeervol terras, chille vibes en snacks waar je je vingers bij aflikt!

Spot, Industriestraat 21, Roosendaal

 

Café de Keuning – Steenbergen

Een prachtige speciaalbierzaak in Steenbergen. Café de Keuning heeft meer dan 80 speciaalbieren, waarvan sinds 2 weken ook onze Hazy sunrise op tap! In  hun houtskooloven worden de lekkerste gerechten klaargemaakt. Goed voor de perfecte combinatie van botermalse diamanthaas of tonijnsteak met een heerlijk Keesbier!

Grand Café de Keuning, Wouwsestraat 65, Steenbergen

 

 

Hello My Friend – ’s-Hertogenbosch

Streetfood en vernieuwende drankjes. Hello My Friend is een comfort streetfoodbar met ontbijt, lunch en diner. De hele dag door bestel je hier de lekkerste gerechten in een gezellige en informele sfeer. Daarnaast staan er natuurlijk heerlijke speciaalbieren op de kaart.

Hello My Friend, Kruisstraat 31, ’s-Hertogenbosch

 

‘t Taphuys – Arnhem

De ontmoetingsplek voor iedereen: ’t Taphuys in Arnhem serveert borrelhapjes, burgers en sandwiches. Wat deze plek zo leuk maakt, is dat je zelf je eigen bieren tapt. Dus ook die van Kees! ’t Taphuys heeft een grote wand met alleen maar taps, genoeg keus!

‘t Taphuys, Jansplein 56, Arnhem

 

Strandpaviljoen de Strandzot – Zoutelande

Lunch, diner en gezellig borrelen, het kan allemaal op het mooie strand van Zoutelande bij Strandpaviljoen de Strandzot. Geniet op het strand van de zon, de zee en een echte Zeeuwse Lust van de tap!

Strandzot, Zoutelande strand 90, Zoutelande

 

Beachclub Zomers – Katwijk aan Zee

Op het strand van Katwijk drink je ook een prima Keesbier. Bij Beachclub Zomers geniet je van ons bier tijdens de lunch of diner. Burgers en steaks met een koude Hazy Sunrise of It’s a Blond. Wat wil je nog meer op Hemelvaartsdag…

Zomers, Boulevard Zeezijde 21, Katwijk aan Zee

 

Cuisine d’Amis – Oostvoorne

Bij Cuisine d’ Amis bestel je heerlijke gerechten in een sfeervol en zeer gastvrij restaurant. In een ongedwongen sfeer genieten je van een prachtig stuk verse vis, vlees of groente. Natuurlijk met een van de lekkere bieren van Kees.

Cuisine d’Amis, Burgemeester Letteweg 6, Oostvoorne

 

Dok 19 – Breda

Een sportcafé aan de haven van Breda voor bier, lunch en diner. Dok 19 is een biercafé met meer dan 100 verschillende bieren op de kaart. Met een heerlijk zonnig terras zal het hier op Hemelvaartsdag goed toeven zijn.

Dok 19, Haven 19, Breda

 

 

Café Proost – Zevenbergen

Een mooi bruin café volop gezelligheid en gastvrijheid aan de Zevenbergse haven. Bij Café Proost ben je welkom voor een goede lunch of borrel met uiteraard een mooi Keesbier.

Proost, Noordhaven 56, Zevenbergen

 

 

De Gouverneur – Maastricht

Eet- en speciaalbierencafé de Gouverneur is een retro biertaverne met meer dan 300 bieren op de kaart. Naast Keesbier heeft de Gouverneur heerlijke lunch, diner en Belgische tapas gerechten op de kaart staan.

De Gouverneur, Boschstraat 105a, Maastricht

 

Brouwerij Kees wenst iedereen een heel fijne Hemelvaartsdag!

TOP

Winkelwagen 0

Recent bekeken 0

Blijf op de hoogte!

Ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom KEES? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Leeftijdscheck

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.